علت عرق کردن داخل یخچال :: بلاگ تعمیرات لوازم خانگی

علت عرق کردن داخل یخچال

ساخت وبلاگ

امکانات وب

علت عرق کردن داخل یخچال

شاید شما هم در هنگام باز کردن درب یخچال متوجه عرق یا شبنم داخل یخچال شده باشید. علت عرق کردن داخل یخچال چیست؟ و چرا داخل یخچال شبنم میزند آیا این اتفاق نشانه خرابی در عملکرد یخچال است؟ برای پاسخ به تمام این سوال‌ها و رفع این مشکل این مقاله را تا انتها بخوانبد. در این مقاله نکاتی ذکر شده که شما به راحتی می‌توانید مشکل یخچال خود را برطرف نمایید.

لوله تخلیه یخچال را چک کنید

به طور معمول، قطرات شبنم حاصل از رطوبت یخچال توسط لوله تخلیه یا ناودان در سینی در کف یخچال جمع آوری شده و با حرارت کمپرسور تبخیر می شود. با انسداد لوله تخلیه، عملیات جمع آوری و تبخیر قطرات آب با مشکل مواجه شده و در مواردی باعث آب شدن دستگاه می شود. اگر می خواهید در مورد فرآیند یخ زدن در یخچال و نحوه رفع آن بیشتر بدانید، مقاله چرا یخچال یخ می زند را مطالعه کنید.

اولین راه برای پاک کردن شبنم این است که ناودان یا لوله تخلیه یخچال را چک کنید، سپس به پشت دستگاه بروید و ببینید آیا مسیر لوله مسدود شده است یا خیر. گاهی اوقات ناهماهنگی یخچال فریزر می تواند مانع از عملکرد صحیح ناودان شود. اما راه بهتر، یافتن تعمیرگاه مناسب برای عیب یابی دستگاه است. مهم نیست برند یخچال شما چیست از طریق نحوه تماس با نمایندگی یخچال پروفایل لینکدین آی پی امداد  این مشکل را برطرف نمایید.

چرا در یخچال عرق می کند؟

تعداد باز و بسته شدن درب یخچال را به حداقل برسانید تا سطح رطوبت دستگاه به صورت استاندارد حفظ شود و گرما وارد یخچال نشود. با ورود گرما و رطوبت به دستگاه، کمپرسور باید برای مدت طولانی کار کند تا دمای داخلی متعادل شود. کار زیاد کمپرسور علاوه بر تعریق باعث آب شدن دستگاه نیز می شود.

اگر تعداد باز و بسته شدن درهای دستگاه را کاهش داده اید، اما همچنان مشکل شبنم یخچال دارید؛ باید مطمئن شوید که درب دستگاه به درستی بسته می شود. لاستیک دور در باید کاملا به دیوارها چسبیده باشد. برای اطمینان از سالم بودن لاستیک اطراف در، باید یک ورق بین لاستیک و یخچال قرار دهید و در را محکم ببندید.سپس سعی کنید کاغذ را از در و یخچال خارج کنید. اگر کاغذ بدون مشکل از در و یخچال خارج شد، باید لاستیک دور در را تعویض کنید.

یخچال ها لوازم گران قیمتی هستند، بنابراین باید عیب یابی دستگاه را به تکنسین های ماهر بسپارید. ربای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات نمایندگی تعمیرات یخچال خود به لینکدین آی پی امداد مراجعه کنید.

استفاده بهینه از وسایل خنک کننده

پدیده تعریق در یخچال در تابستان طبیعی است. زیرا استفاده از وسایل خنک کننده در سراسر محیط، می تواند باعث افزایش رطوبت هوای خانه و یخچال شود. برای کاهش رطوبت خانه، میزان و ساعات استفاده از کولر و پنکه را کاهش دهید.

دمای یخچال را تنظیم کنید

دمای یخچال باید متعادل باشد و خیلی سرد یا گرم نباشد، دمای مورد نظر باید بین 0 تا 5 درجه باشد. افزایش دمای داخلی یخچال باعث افزایش عملکرد کمپرسور می شود. تنظیمات ترموستات نیز می تواند عاملی برای تعریق در یخچال باشد. اگر دمای ترموستات خیلی پایین باشد، هوای کلی یخچال رطوبت کمتری را جذب می کند. اما رطوبت در سردترین نقطه دستگاه یعنی دیواره های عقب افزایش می یابد. بنابراین دستگاه زمان کمتری برای تخلیه و تبخیر قطرات آب خواهد داشت.

کمپرسور همچنین باید بیشتر کار کند تا قدرت خنک کنندگی افزایش یابد. در نتیجه به سرعت فرسوده می شود و نیاز به تعمیر دارد. فرسودگی کمپرسور برای برندهای معروفی که از قطعات با کیفیت استفاده می کنند نیز رخ داده و برای یخچال اسنوا مشکل ساز است.

دمای مطلوب یخچال بین صفر تا پنج درجه است. دمای مناسب از تعریق یخچال جلوگیری می کند

  به محل نصب دقت کنید

قرار گرفتن در معرض گرما در معرض هوای سرد داخل یخچال باعث ایجاد رطوبت و شبنم بر روی دیواره های یخچال می شود. پس به محل نصب دستگاه توجه کنید، یخچال نباید در کنار وسایل گرمایشی مانند اجاق گاز و سماور قرار گیرد. زیرا با هر باز و بسته شدن درب مقداری گرما وارد یخچال شده و باعث رطوبت بیش از حد داخل دستگاه خواهد شد.

  رطوبت غذا را در نظر بگیرید

میوه ها، سبزیجات، ماهی، گوشت و لبنیات می توانند رطوبت زیادی را در داخل دستگاه آزاد کنند.قرار دادن غذای داغ در یخچال نیز می تواند باعث افزایش رطوبت و تعریق در یخچال شود. بعد از گذاشتن غذای داغ در یخچال منتظر نمانید و صبر کنید تا دمای غذا خنک شود. غذا را در ظرف مناسب غذا قرار دهید و یخچال را با ظرفیت بیش از حد مجاز غذا پر نکنید. به طوری که هوا در داخل دستگاه به گردش در می آید.

بلاگ تعمیرات لوازم خانگی ...
ما را در سایت بلاگ تعمیرات لوازم خانگی دنبال می کنید

برچسب : علت عرق کردن داخل یخچال, نویسنده : امامی بازدید : 266 تاريخ : جمعه 23 ارديبهشت 1401 ساعت: 0:45

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :